RABOBank clubsupport.

Rabobank verdeelt jaarlijks een deel van haar winst onder lokale verenigingen en stichtingen. Sinds vorig jaar doen zij dit via de Rabobank clubsupport (voorheen clubkascampagne). Afgelopen jaren hebben we met scouting Uotha meegedaan met deze actie en mede daardoor onder andere kompassen, kooktoestellen, pionierhout en tenten aan kunnen schaffen. Daar zijn wij heel erg blij mee!

Dit jaar zijn we van plan weer deel te nemen aan de Rabobank clubsupport. Met welk doel we gaan deelnemen is nog niet geheel bekend. (We houden onze ideeŽn nog even geheim. Mocht je voor dit jaar nog een leuke suggestie hebben, dan kun je dit laten weten aan het bestuur via het e-mailadres bestuur@uotha.nl.) Ook leuke ideeŽn voor een actie ter promotie zijn uiteraard welkom!

Na de zomervakantie zullen wij jullie verder informeren over het doel van onze actie en bijbehorende acties ter promotie daarvan.

De stemperiode is dit najaar geopend van 5 oktober t/m 25 oktober. Om een stem uit te kunnen brengen, moet je (op 1 september) lid zijn van Rabobank. Om lid te worden of meer informatie te vinden over Rabobank Clubsupport, kun je kijken op www.rabobank.nl/clubsupport.

We hopen ook dit jaar weer op jullie steun te kunnen rekenen!


Geschreven door: Twan van den Berg
Gepubliceerd op: 2020-06-15

Terug naar Uotha Nieuws