Hallo!

Als nieuw bestuurslid werd ik gevraagd om me voor te stellen in de nieuwsbrief. Ik ben Michelle Huismans, de meesten zullen mij wel kennen. Ik ben al lid van scouting Uotha sinds de bevers en na mijn tijd als jeugdlid ben ik ook leiding geweest van de bevers en daarna de welpen. Ik heb het altijd ontzettend naar mijn zin gehad bij Uotha, maar ben gestopt als leiding toen ik Diergeneeskunde ging studeren in Gent. Iedere week terugkomen naar Uden zat er niet echt meer in. De afgelopen paar jaar ben ik wel nog actief geweest binnen Uotha als invalleiding. Maar dat vond ik toch te weinig, ik wil graag meer doen voor Uotha. Daarom heb ik me verkiesbaar gesteld als algemeen bestuurslid.

Iets meer over mij

Ik ben nu 25 jaar oud en als alles goed gaat studeer ik over 2,5 jaar af als dierenarts. Ik ben actief, vrolijk en heb een vlotte babbel. Naast scouting, rijd ik ook nog paard en ben ik actief als vrijwilliger en organisatiemedewerker bij het jaarlijkse Nederlands Kampioenschap IJslandse paarden. Ik houd van gezelligheid en je vindt me dan ook regelmatig op vrijdag of zaterdagavond bij de JVB stam. Als ik dan ergens nog wat tijd overhoud, ben ik graag bezig met fotografie. Kortom, ik heb een lekker druk leven, en zo heb ik het ook graag.

Wat doe je als Algemeens bestuurslid?

Als algemeen bestuurslid heb je geen vaste taak, maar help je de rest van het bestuur met dingen die niet specifiek bij één bestuurstaak horen. Zo is het eerste waar ik momenteel aan werk een informatieboekje voor nieuwe leden. Daarnaast kan ik ook andere bestuursleden helpen als zij het heel druk hebben met hun taak. Ik woon de bestuurs- en algemene ledenvergaderingen bij en vanuit daar kijken we wat ik kan doen.

Als bestuurslid hoef ik dus niet wekelijks in Uden te zijn en kan ik mijn taken meer op mijn eigen tijd doen. Ik vind het leuk om te zien wat er achter de schermen allemaal gebeurt en ik denk dat ik er zelf nog veel van kan leren.

Ik hoop me nog velen jaren actief in te kunnen zetten voor Uotha, nu als algemeen bestuurslid en wie weet wat er hierna nog komt.

Groetjes

Michelle

 


Geschreven door: Michelle Huismans
Gepubliceerd op: 2019-02-19

Terug naar Uotha Nieuws