Rabobank clubsupport gaat van start!

Rabobank verdeelt jaarlijks een deel van haar winst onder verenigingen en stichtingen. Voorgaande jaren deden zij dit via de Rabobank Clubkascampagne. Met scouting hebben we de afgelopen jaren ook deelgenomen en met het geld van de clubkascampagne onder andere nieuwe kooktoestellen, pionierpalen en tenten kunnen kopen. Ook hebben we de kampvuurkuil dankzij de clubkascampagne kunnen vernieuwen.

Afgelopen jaar hebben we het geld van de clubkascampagne gebruikt om vijf kooktoestellen aan te schaffen. Met de clubkascampagne haalden we ruim 700 euro op en daarnaast kregen we ook de clubkaskanjer van 500 euro voor onze originele actie met koude soep.

Dit jaar heeft de Rabobank gekozen voor een andere opzet. Clubkascampagne gaat nu Clubsupport heten. Wat precies de verschillen zullen zijn, is nog niet helemaal duidelijk. Wel willen we met scouting Uotha dit jaar weer gaan deelnemen. Voor welk doel we dit jaar het geld willen gaan gebruiken is nog niet duidelijk. Er zijn al wel enkele ideeŽn, suggesties zijn ook nog welkom.

De stemperiode is dit najaar geopend van 27 september t/m 11 oktober. Om een stem uit te kunnen brengen, moet je (op 1 september) lid zijn van Rabobank. Om lid te worden of meer informatie te vinden over Rabobank Clubsupport, kun je kijken op www.rabobank.nl/clubsupport.

We hopen ook dit jaar weer op jullie steun te kunnen rekenen!


Geschreven door: Twan van den Berg
Gepubliceerd op: 2019-07-24

Terug naar Uotha Nieuws