Rabobank clubsupport.

Rabobank verdeelt jaarlijks een deel van haar winst onder verenigingen en stichtingen. Voorgaande jaren deden zij dit via de Rabobank Clubkascampagne, sinds dit jaar via Rabo Clubsupport. Met scouting Uotha hebben wij dit jaar ook meegedaan met als doel geld in te zamelen voor nieuwe kompassen. Op maandag 21 oktober mochten we tijdens de finale avond een cheque van 924,45 in ontvangst nemen.

Stemmen

Voor iedereen die lid is van Rabobank was het mogelijk om tussen 27 september en 11 oktober hun stemmen uit te brengen. Om iedereen zoveel mogelijk te motiveren hebben we in de periode voor de stemming van zoveel mogelijk leden een foto gemaakt in een bord met een scout met een kompas. Deze foto moest zoveel mogelijk worden verspreid met een oproep om op ons te stemmen. Niet geheel zonder resultaat dus, op de finale avond lag er een mooie cheque voor scouting klaar. Met het geld van deze cheque kunnen we binnenkort nieuwe kompassen aanschaffen en kunnen we tijdens het hiken weer de goede weg belopen.

Bedankt!

We willen Rabobank Uden Veghel bedanken, dankzij hun actie hebben we weer een mooi bedrag om te investeren in kompassen. Uiteraard willen we ook iedereen bedanken die zijn / haar stem op ons heeft uitgebracht of zich heeft ingezet voor het werven van stemmen.


Geschreven door: Twan van den Berg
Gepubliceerd op: 2019-11-06

Terug naar Uotha Nieuws