koken op vuur

JVB programma 3 januari 2020                    

Terwijl een aantal van de JVB op Hike zijn is er voor de achterblijvers toch een opkomst met programma. Om een idee te krijgen welke kookmogelijkheden op vuur er zijn is er gestookt en gegeten. Dit als voorbereiding op het HOUS weekend in maart. 

Koken in Blik, op Blik en eten uit Blik, alufolie en hete stoeptegels. Macaroni, rijst, groente, smack, knakworstjes, eieren, bladerdeeg  en proberen maar. Lekkere combinaties uitgeprobeerd en leuke ideeën opgedaan en uitgewisseld. 

Niet iedereen had al gegeten dus was een warme maaltijd welkom. Tja, erwtensoep met macaroni en brood met ei en tussendoor een H-J of iets anders. Mooie combi maar gezellig en geslaagd bij een lekken vuur in de kampvuurkuil. 

2020 is full scout actief gestart.


Geschreven door: Dick v Willigen
Gepubliceerd op: 2020-01-06

Terug naar Uotha Nieuws