Ouder-kindweekend welpen dinsdag

Sven:
We hebben eerst levend ganzenbord gedaan in het Sportpark, daarna kregen we een foto te zien waarnaartoe we moesten fietsen en een selfie maken. Ook had ik nog getokkeld. Daarna moesten we langs de deuren met twee eieren die we moesten ruilen voor eten. We kregen van de leiding pasta of rijst. Wij hadden voor pasta gekozen en aan het einde hadden we 3 tassen vol. In de avond gingen we de luchtbedden oppompen waarna we ons eigen eten gingen klaarmaken en dat was bij ons goed gelukt. Na het eten gingen we naar de kampvuurkuil en had de leiding een vuurtje gemaakt waarin we marshmallows roosterden. Uiteindelijk moesten we naar binnen om tanden te poetsen en gaan slapen. 

Ties: 
Het was leuk, we hebben veel gefietst. We zijn veel met vuur maken bezig geweest, we hebben een speurtocht gedaan en we moesten ook eieren ruilen voor het avondeten.

Linde:
We zijn begonnen met de matjes en slaapzakken wegleggen. Toen zijn we begonnen met het levend ganzenbord. Ik zat in een team met Linn en Fenna! We zijn als laatste geëindigd. Daarna hebben we gefietst en zijn we gaan tokkelen. We hebben het eierruilspel gedaan en toen gingen we terug en hebben we zelf mogen koken.

Max: 
Dit ouder-kindweekend was te gek op het begin deden we levend ganzenbord. Toen gingen we handelen met twee eieren, die moesten we ruilen tegen andere etenswaren. Toen gingen we fietsen. Eerst naar Vluchtoord en toen naar de Pannekoekenbakker, daarna naar de Heische Tip en toen naar Naat Piek. Daar gingen we tokkelen en gingen we eten koken. Daarna gingen we vuur maken en toen moesten we naar bed.

Jeroen:
Het was heel leuk. We hebben een kampvuur gemaakt en gefietst en een speurtocht gedaan en levend ganzenbord en het was heel leuk!

Merlijn:
Ik vond het ouder kind weekend héééééééééél leuk. We hebben gefietst en gewandeld. We zijn bij Naat Piek wezen tokkelen. Daarna gingen we terug naar het scouting gebouw. In de avond gingen we naar het kampvuur en om 21.00 uur gingen wij naar bed. De volgende ochtend gingen we de kaartjes van het levend ganzenbord verzamelen, daarna gingen we een kampvuur maken en nog eten.

Marijn:
Het was kkkkkkoud. Het levend ganzenbord was leuk. We mochten zelf vuur proberen te maken, zonder lucifers en zonder aanmaakblokjes.

Fenna:
Het was heel koud op de fiets naar het clubgebouw. Ik zat in het groepje met Linn en Linde en onze ouders natuurlijk. We begonnen met levend ganzenbord. Hierbij moesten we onderweg puzzels en quizzen oplossen. Ook gingen we koekjes eten en bij de herberg een rode neus van lippenstift maken. Ook kwamen we in de put en toen moesten we weer helemaal opnieuw beginnen. 
's Middags kregen we een foto van een plaats die we op de fiets moesten zoeken en twee eieren. We zijn bij de pannenkoekenbakker geweest om op te warmen en daar hebben we een ei geruild voor een zak kroepoek. We gingen overal selfies maken en bij Naat Piek zagen we de leiding en daar was een kabelbaan hoog in een boom. Je moest in de boom klimmen en er af roetsjen. Daarna gingen we verder eten ruilen voor spulletjes om pasta te maken. Het was echt super lekker. Toen hebben we nog marshmallows geroosterd bij het kampvuur. Ik vond het heel erg leuk en gezellig.


Geschreven door: Cindy van Tiel en de Welpen Dinsdag kinderen
Gepubliceerd op: 2019-02-16

Terug naar Uotha Nieuws