iScout 2020.

Zaterdagavond 7 maart 2020 van 19.00 tot 23.00 uur.

iScout is een spel met creatieve doe-opdrachten en uitdagende reisvragen. Wij deden met ons Uotha scoutingteam (40 personen!) natuurlijk ook weer mee. Strijdend tegen 528 andere teams (iets meer dan 11.000 personen) in heel Nederland.

18.45 uur: Na een heerlijke pasta met spinazie, roomkaas en spekjes van Eline en Nicky is het tijd voor de groepsfoto. Cheese!

We splitsen ons in 2 teams. Het ene (grotere) team doet de doe-opdrachten. Het andere (kleinere) teams doet de reisvragen. Een korte speluitleg: Als je een doe-opdracht goed inlevert bij de jury krijg je reiscredits. Met deze credits moet je reisvragen beantwoorden. Bij een goed antwoord krijg je (reis)punten. Het team met de meeste reispunten wint.

19.00 uur: Yes, de opdrachten en vragen staan online!

Doe-opdrachten: Eerst lezen we rustig alles door. En dan … we praten, rennen en vliegen langs elkaar heen. Een gezellig boel, in het clubgebouw worden opdrachten gedaan of spullen gezocht, en inmiddels hebben we ons ook verspreid ergens in Uden of bij iemand thuis.

Reisvragen: In het welpenlokaal heerst rust en stilte. In opperste concentratie speuren we het internet af op zoek naar de antwoorden op een set moeilijke vragen. 

23.00 uur: Even geduld. En dan staat de uitslag online. De 33e plek (van de 529). Gejuich en gejoel. We zijn allemaal super blij!! Maar het belangrijkste, we hebben een super leuke & gezellige avond gehad, met heel veel lol en plezier. Vraag: volgend jaar weer? Antwoord: jaaaaaa!

Groetjes, Dirk en Mariëlle

Een aantal foto’s om een indruk te geven van deze spectaculaire avond. Nieuwsgierig naar iScout? Zie https://iscoutgame.com/nl/

 

 

 


Geschreven door: Dirk en Marielle
Gepubliceerd op: 2020-03-13

Terug naar Uotha Nieuws