We hebben weer een mooie maand achter ons. Met meteen in het eerste weekend al een paar bijzondere activiteiten:
Tijdens de RSW (regio scouting wedstrijden) had een patrouille van de Scouts zaterdag het zo goed gedaan, dat ze naar de LSW (landelijke scouting wedstrijden) in Baarn mochten gaan.  Heel gaaf! Een mooi weekend met honderden andere Scouts uit het hele land. Dat maak je niet zomaar mee.

Ondertussen hadden wij in hetzelfde weekend met onze groep voor het eerst de Scoutdoor: Een mooie dag voor de bevers en welpen en zelfs twee dagen voor scouts en explorers. En ook een aantal ouders deden enthousiast mee! Een mooie afwisseling tussen wandelen, fietsen, kanoŽn, koken op vuur en nog veel meer. Heel leuk om dit als activiteit met de hele groep en ouders te doen! 

Hulp gezocht!
Onze groep kan deze leuke activiteiten natuurlijk alleen organiseren met vrijwillige hulp. Voor een paar taken zoeken we nog vrijwilligers:
- PR commissie,   we laten ons graag zien aan de Udense inwoners via sociale media en krant. We zoeken nog mensen die hier in mee willen denken en helpen.
- leiding op zaterdag,   met name bij de welpengroep kunnen we nog wel wat mensen gebruiken.

Misschien ben jij Úf ken jij de juiste persoon? Laat het ons weten: bestuur@uotha.nl

En dan gaan we nu op naar de laatste weken van het seizoen. Met voor een aantal speltakken nog een zomerkamp als afsluiting. Tip: Kijk ook nog even naar het nieuwsbericht over 'Reis- en bagageverzekering'.

Veel plezier in die laatste paar opkomsten tot het zomerkamp/vakantie!

groeten namens het bestuur, 
Ralf 
jullie voorzitter


Geschreven door: Eline
Gepubliceerd op: 2020-05-17

Terug naar Uotha Nieuws