Jippie, we gaan op kamp!

Welpen kamp 2020 thema Animatiefilms

Het was zover de welpen dinsdag en zaterdag  gingen samen op kamp naar Venray! Dit jaar ging alles even anders vanwege corona. 

Er gingen 36 welpen en 11 leiding mee.  De welpen werden gebracht door de ouders op de parkeerplaats, want de ouders mochten niet in de kampbubbel komen. Dus de leiding hielpen de welpen met de bedden opmaken. 

Er was een jongens en meisjes slaapzaal en buiten sliep de meeste leiding in tenten. Natuurlijk sliepen een paar leiding ook binnen, vlak bij de welpen. Het zag er allemaal heel gezellig uit.  

Zaterdag was het thema Tom en Jerry: we zijn gestart met een gave klim en tokkelbaan. Ook hebben de welpen een doolhof gemaakt en allemaal doosjes met opdrachten gezocht en gevonden in het bos. En in de avond macaroni gegeten. 

Zondag Scooby- Doo. Nu hebben we ontmanteld levend kwartet gedaan konden de welpen even lekker rennen. Na het maken van de knikkerbaan hebben we in de avond we lekkere pannenkoeken gegeten. En daarna een spannende spooktocht. 

Maandag Nemo, hebben we kaartjes naar huis geschreven. Vonden de ouders dat leuk? Daarna door naar een stoere stormbaan in het bos en nog even in de speeltuin gespeeld. In de middag hadden we een gave Nemo-slide en waterspelletjes. In de avond frietjes gegeten en de avond afgesloten in het bos met een smokkelspel en marshmallows bij het kamp vuur. 

Dinsdag Casper het spookje. De dag is begonnen met ochtendgymnastiek met twee hippe instructeurs, later in de ochtend Levend cluedo en de moordzaak is opgelost door onze welpen. Wat een kanjers. Daarna hebben we een spookjesspeurtocht gelopen. In de avond BBQ en de bonte avond de welpen hadden hele leuke optredens. En de leiding heeft ook een mooi optreden gegeven.  

Woensdag Donald Duck de welpen hebben een mooi aandenken gemaakt aan het kamp met Donald Duck erop wat zijn de welpen creatief. De welpen zijn moe maar voldaan opgehaald door de ouders. Het was een leuk kamp om nooit te vergeten.


Geschreven door: Floor v Donzel
Gepubliceerd op: 2020-08-21

Terug naar Uotha Nieuws