Fancy Fair bij Scouting Uotha

Op zondag, 27 mei a.s. organiseert Scouting Uotha een grote Fancy Fair. Het is de eerste keer dat Scouting Uotha een fancy fair organiseert. Er zijn activiteiten te doen voor jong en oud. De Fancy Fair is als groepsactiviteit gekomen ter vervanging van Heitje voor een Karweitje. Naast het ophalen van geld om scoutingactiviteiten te kunnen organiseren, is het ook een mooie gelegenheid om scouting te presenteren aan een breed publiek.

Tijdens de Fancy Fair zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Zo is er een springkussen, een touwbrug, kun je marshmallows maken boven het kampvuur, pony rijden of bijvoorbeeld een glitter tattoo laten zetten of je een gek kapsel laten aanmeten. De meeste speltakken hebben voor de Fancy Fair leuke dingen geknutseld om te verkopen en er is een tombola. Het hoogtepunt van de Fancy Fair is de dienstenveiling die om 14.00 uur plaatsvindt. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd, zo zijn er broodjes hamburger, koffie en frisdrank te koop.

Om 14.00 uur vindt er een dienstenveiling plaats. Diverse leiding hebben al een dienst beschikbaar gesteld. Ook diensten van ouders zijn nog welkom. Wie wil er nu geen kinderfeestje, verzorgd door een van je leiding? Of wat dacht je van een ontbijt op bed, GPS-speurtocht, arrangement klootschieten, cursus bierbrouwen of een taxirit met een van je leiding als chauffeur. Daarnaast is het ook mogelijk om op één van de vijf kampeerplaatsen te bieden op de unieke Scouting Uotha pop-up camping. Een overzicht van de diensten verschijnt binnenkort op www.uotha.nl.

Voorafgaand aan de Fancy Fair worden er onder andere tijdens Koningsdagkleurplaten uitgedeeld voor de kleurwedstrijd. De winnaar van de kleurwedstrijd zal om 14.30 uur worden bekendgemaakt. De kleurplaat is ook te downloaden op de website van Uotha.
Alle jeugdleden krijgen binnenkort meer informatie. Bijvoorbeeld hoe zij of hun ouders nog een bijdrage kunnen leveren aan het succes van de Fancy Fair. Ook het delen van berichten op Facebook of verspreiden van reclame kunnen bijdragen aan het succes van de Fancy Fair.

De Fancy Fair vindt plaats op het terrein van Scouting Uotha aan de Volkelseweg 35 in Uden. Het begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.uotha.nl.
We vinden het leuk als je naar de Fancy Fair komt!


Geschreven door: Twan van den Berg
Gepubliceerd op: 2019-02-16

Terug naar Uotha Nieuws