mededeling bestuur

Het bestuur heeft dit jaar een hoge frequentie van vergaderen. Alles is anders in Corona tijd, dus ook vergaderen. Na de persconferentie van 13-10-2020 wachten we het bericht van Scouting Nederland af en gaan we op 14-10-2020 weer in de zoveelste Zoom vergadering. 

We raken er al helemaal aan gewend. Nog wel even lastig om met gratis account meer dan een uur te vergaderen, maar dit dwingt ons ook om even op te schieten. Of we maken gewoon nog een nieuwe link aan en gaan weer rustig verder. 

We vergaderen ook met de teamleiders en met alle vrijwilligers van de groep. Dat laatste doen we in de groepsraad. Er heerst een enorme discipline om met elkaar online te vergaderen. De laatste keer hadden we 40 aanwezigen. Mooi om te zien dat iedereen betrokken blijft bij onze vereniging. 

De ouders worden op de hoogte gehouden via ons mail- systeem via SOL. Ook nieuwe leden worden z.s.m. in SOL ingevoerd, zodat ze alle algemene informatie ontvangen. Blijf volhouden met alle maatregelen: dat doen wij als bestuur ook! 


Geschreven door: Eline van Willigen
Gepubliceerd op: 2020-10-15

Terug naar Uotha Nieuws