Scouts zaterdag op het witte doek

Afgelopen zaterdag waren onze scouts echte regisseurs, acteurs en actrices die aan het shinen waren in hun eigen filmpjes. De scouts hadden een aantal opdrachten gekregen waarbij ze extra punten kregen als ze extra creatief of origineel bezig waren. De Zwaluwen pakte de eerste plaats, gevolgd door de Reigers en op 1 punt verschil de Valken en een prachtige 4e plek was voor de Arenden. 


Iedere patrouille moest 3 verplichte opdrachten doen, zoals de ideale draaidag filmen, een yell opnemen voor het komende seizoen en de scoutswet opnoemen. Dat laatste was voor een aantal scouts toch nog een beproeving. Maar hoe vaker ze de wet oefenden, hoe beter het tijdens het openen zal gaan. 
Verder waren ze creatief aan de slag gegaan met de keuze opdrachten zoals het weer presenteren, fantasiedieren filmen als een echte Freek Vonk of reclames na maken. 

Deze beelden waren natuurlijk hilarisch. We hadden een prachtige bioscoop opstelling gemaakt om de scouts-sterren te laten schitteren op het witte doek. Helaas door technische mankementen was dit niet mogelijk. Maar onze PL en APLís hadden het goede idee om na te praten bij het kampvuur met een bakje popcorn. En als afsluiter was er gelukkig nog tijd voor een potje Britse Bulldog.  


Nu zijn jullie ook vast benieuwd naar onze Scouts-zaterdag-sterren. Jullie kunnen hier nog genieten van een aantal prachtige filmpjes met volwaardige acteurs en actrices! 
PS: vergeet vooral hun handtekening niet te vragen als je ze tegenkomt.


Geschreven door: Verena van Willigen
Gepubliceerd op: 2020-11-15

Terug naar Uotha Nieuws