Worstenbroodjes (woestenbroodjes) Actie Scouts Zaterdag. 

Afgelopen december kregen de scouts vrijdag & zaterdag een geweldig aanbod om samen te gaan werken met Bakkerij van de Ven. Wij konden met alle scouts worstenbroodjes gaan verkopen. Met dit opgehaalde geld kunnen de scouts extra leuke dingen gaan doen en dat was een hoge motivatie voor alle scouts.

Vanaf het eerste moment waren de scouts enthousiast om een extraatje te verdienen voor kamp. De PLís en APLís maakte er meteen een leuke competitie van binnen de patrouilles en de winnaar met de meeste verkochten worstenbroodjes kreeg iets lekkers van de leiding! Dit waren 2 goede motivatiepunten en ze gingen met zín allen aan de slag!

Alle opaís, omaís, tantes, buren, vrienden en collegaís van de ouders werden gebeld of geappt voor een lekkere zak worstenbroodjes. De luxe was dat het via een tikkie meteen betaald kon worden en dat de scouts het 2 weken later aan huis afleverde. De leiding van de Scouts Zaterdag had wel 3 autoís nodig om alle worstenbroodjes bij iedereen aan huis af te leveren. Tijdens het online programma kregen ze de worstenbroodjes wat bij ons ook wel woestenbroodjes werd genoemd. Leuke grap die er waarschijnlijk nog wel even in zal blijven 😉.

De Scouting Uotha worstenbrood/woestenbrood bezorgers gingen door heel Uden en omstreken op pad om de zakken af te geven. Onze topverkopers hadden het ook erg druk die moest wel 20 zakken weg brengen!! Deze actie was erg geslaagd voor beide groepen en we hebben dan ook een prachtig bedrag opgehaald waar wij veel leuke dingen mee kunnen gaan doen!

De Scouts Vrijdag & Zaterdag willen bakkerij van de Ven heeeeeeel erg bedankten voor deze geweldige en lekkere actie! Namens de leiding en alle scouts willen we natuurlijk ook de kopers van deze lekkere woestenbroodjes bedanken! Door deze samenwerking gaan wij als leiding de kinderen een geweldig kamp geven, dat met jullie hulp!

Goed gedaan verkopers en we zien jullie snel weer live!!!

Groetjes,

Scouts Zaterdag team.


Geschreven door: Verena van Willigen
Gepubliceerd op: 2021-01-23

Terug naar Uotha Nieuws