Scouts zaterdag zijn weer live.

Door het nieuwe draaischema mogen we weer om de week live op het clubhuis draaien! En daar hadden we natuurlijk met z’n allen mega veel zin in! Dus de eerste beste draaidag dat we weer mochten gingen we meteen een scoutwaardig programma doen.

 

De scouts misten fikkie stoken en dat hebben we geweten. In no-time konden we door verschillende vuurtjes niet meer op de eerste ring van de kampvuurkuil zitten. Het houthok is nog niet leeg, maar als het aan de scouts lag dan waren die vlammen toch wel hoger en warmer geworden.

 

Met een traditionele verdeling tussen de mannen als vuurmeesters en de vrouwen als bakkers konden we heerlijke broodjes gaan bakken. En zelfgebakken broodjes zijn niet af zonder een lekkere knakworst erin! De leiding heeft nog een poging tot ‘knakworst blikbrood’ proberen te maken, maar dat was niet helemaal gelukt.

 

Toen de scouts stil waren wisten wij weer dat de broodjes smaakte en ze weer aan het genieten waren van een heerlijk kampvuur.

 

Maar nog een wist je datje van de scouts zaterdag!!!

Op de Instagram van Scouting Uotha nemen wij jullie iedere week live mee via de story’s en highlights. Mis niks en zorg dat je snel Scouting Uotha volgt om al onze avonturen te volgen. Dan hoef je niet te wachten op de update in de nieuwsbrief maar ben je er iedere week als eerste bij!

 

Tot snel weer!


Geschreven door: Verena van Willigen
Gepubliceerd op: 2021-02-20

Terug naar Uotha Nieuws