Battle of the best nest

Het afgelopen weekend hadden de welpen zaterdag een weekendje met het thema: Battle Of The Best Nest.
Waar het voor sommige kinderen hun eerste weekendje was, was het voor wat andere welpen hun laatste. Het was leuk om te zien hoe de oudere kinderen, de jonge kinderen hielpen in deze battle.

We trapten af met een route door Uden in de nesten. De kinderen moesten tussendoor opdrachten voltooien om een nieuw deel van de route vrij te spelen en uiteindelijk in het Zuiderpark uit te komen.
We hebben de avond uiteraard afgesloten met marshmallows bij het kampvuur.

De volgende ochtend waren de welpen al vroeg wakker en hebben ze samen een film gekeken, cornflakes gegeten en onze traditionele bonomel gedronken. Hierna was het tijd om de nesten te confronteren met een mix aan spellen. Van koekhappen tot kruiwagenlopen en van sokworstelen tot zitvoetbal, de nesten konden hier laten zien wat ze in hun mars hadden. Na de spellen kregen de welpen een welverdiend broodje knak.

Toen restte ons nog enkel één ding: het uitreiken van de (lekkere) prijs van THE BEST NEST! Uiteindelijk is iedereen met een lekker stukje taart, moe maar voldaan, naar huis gegaan en kunnen we terugblikken op een geslaagd kamp!


Geschreven door: Wietske
Gepubliceerd op: 2021-05-20

Terug naar Uotha Nieuws