Wie schrijft die blijft? 

Als secretaris is dit vaak het geval: veel letters op papier zetten ( maar gelukkig vaak via de pc) . Deze keer is het wel de laatste keer in de rol als secretaris dat ik het nieuws van het bestuur schrijf. Als het goed is, komt er in de volgende groepsraad een vervanger voor mij en ga ik wellicht verder in een andere functie binnen Uotha. 

De zomerkampen zijn achter de rug en we kunnen jullie melden dat er een enkele corona besmetting heeft plaats gevonden. Dit had helaas gevolgen voor één van onze explorer begeleiding, maar verder is er geen melding meer gedaan na onze laatste 5 zomerkampen. 

Ik heb als secretaris van het bestuur voor het eerst dit jaar ook een kamp- logboek geschreven: om andere bestuursleden op de hoogte te houden van allerlei stappen rondom corona en kampen. Ook hier zijn weer veel letters op papier gezet, en ook zelfs aantekeningen met papier en pen gemaakt. We hebben nu vakantie, ik denk dat dit het laatste klusje is voor scouting voorlopig. We zien elkaar graag na de zomer terug! 

 


Geschreven door: Eline van Willigen
Gepubliceerd op: 2021-08-06

Terug naar Uotha Nieuws