Plus geld actie

Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseert PLUS supermarkten dit najaar een spaaractie om het verenigingsleven in Nederland een steuntje in de rug te geven. De komende weken nemen we met Scouting Uotha deel aan deze actie van PLUS Uden, die maar liefst € 25.000,- beschikbaar stelt aan 27 deelnemende Udense verenigingen.

Uiteraard hopen wij een groot deel van deze € 25.000,- te ontvangen. Geld dat we mooi kunnen gebruiken voor aanvulling en vervanging van onze Scouting outdoor materialen. Helpen jullie mee?

Je kunt Scouting Uotha op twee manieren helpen tijdens deze actieweken:

Boodschappen doen bij PLUS Botermarkt of PLUS Uden-zuid
Doe de komende weken (vaker) je boodschappen bij de PLUS. Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen een sponsorpunt; dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je online activeren en vervolgens kun je jouw sponsorpunt(en) schenken aan Scouting Uotha. Ieder ingeleverd sponsorpunt voor onze vereniging betekent een groter deel van de €25.000,-. Dus hoe meer sponsorpunten we samen sparen, hoe meer euro's dat oplevert voor de kas van onze vereniging! Vraag ook buren, vrienden en kennissen om hun sponsorpunten te doneren aan Scouting Uotha!

Meer informatie lees je op de website van PLUS: www.plus.nl/club

Help mee tijdens onze actiedagen bij de PLUS supermarkt
Om ook andere mensen te enthousiasmeren om sponsorpunten te doneren aan Scouting Uotha, gaan we een activiteit organiseren bij de PLUS:  op zaterdag 2 oktober bij PLUS Uden-zuid. Met een mooi klimrek/parcours laten we ons als Scouting-vereniging zien en horen. We hopen zo dat klanten van de PLUS ons die dag hun sponsorpunten gunnen. Op zaterdag 11 september hebben we bij PLUS Botermarkt een peperkoekhapparcours gemaakt. Dat leverde aardig wat sponsorpunten op. We hopen van 2 oktober net zo'n succes te maken!

Alle sponsorpunten die we tijdens zo’n activiteit verzamelen worden door PLUS Uden verdubbelt! Dat lijkt ons wel de moeite waard om er samen een mooie activiteit van te maken. Help jij - als ouder/verzorger - ook ? Al kun je maar een uurtje helpen of de hele dag. Alle hulp is welkom!

Geef je beschikbaarheid door via: datumprikker.nl/p9xp5n52cia82jb7

Alvast bedankt voor je sponsorpunten en/of je hulp!

Groeten,
bestuur Scouting Uotha


Geschreven door: Bestuur
Gepubliceerd op: 2021-09-08

Terug naar Uotha Nieuws