Even voorstellen: Birgit.

Mijn naam is voluit Birgit Lelieveld-Vlemmix, 43 jaar jong. Ik ben een paar maanden geleden gekozen tot nieuw bestuurslid en op dit moment ben ik bezig om de ledenadministratie stap voor stap over te nemen van Marjolein. Hieronder wil ik me graag voorstellen:

Alweer 19 jaar ben ik samen met Bob Lelieveld (leiding bij de scouts vrijdag) waarvan ruim 13 jaar getrouwd. Samen hebben we 2 kinderen. Marijn is 12 en zit bij de scouts zaterdag en Tijmen is 9 en zit bij de welpen zaterdag. Zij vinden scouting helemaal geweldig. Ikzelf heb nooit bij scouting gezeten, maar als je een relatie krijgt met een echte scouting-fan en ook nog 2 kinderen hebt die het fantastisch vinden dan krijg je er vanzelf wat van mee!

In het dagelijks leven ben ik vooral moeder, daar heb ik het behoorlijk druk mee. Daarnaast werk ik 24u per week bij SLB Group als (financieel) administratief medewerker. Ik ben daar afgelopen april begonnen en ik heb het er erg naar mijn zin.

Ik heb veel hobby’s waar ik ook tijd voor probeer te maken. Ik vind het leuk om te knutselen, yoga te doen en te lezen. In het weekend trekken we er graag op uit met het gezin. We gaan regelmatig geocachen. Daarmee komen we op veel leuke plekken waar we anders nooit geweest zouden zijn.  Als je meer wilt weten over geocachen kun je hier kijken www.geocachen.nl. Ook bezoeken we regelmatig musea in Nederland.

In het verleden hebben we met ons gezin 3 jaar in Californië in de Mojave woestijn gewoond en daardoor ben ik reizen ook erg leuk gaan vinden. Vooral roadtrips vind ik leuk waarbij er afwisseling is tussen steden en natuur. Door Corona is dat de laatste anderhalf jaar niet veel gebeurd helaas, maar er staan nog genoeg bestemmingen op mijn lijstje. Dat hoeven geen verre reizen te zijn, ook dichter bij huis is er veel moois te vinden.

Wat ik niet leuk vind is koken (maar ik doe het wel bijna iedere dag), hardlopen (geef mij maar een fiets), slapen in een tent (gaat het bestuur eigenlijk ook op kamp?) en regen (in de woestijn regent het vrijwel nooit). 

Ik hoop dat de maatregelen omtrent corona niet strenger worden zodat ik wat vaker in/bij het clubgebouw te vinden ben. Mocht je nog meer van me willen weten dan kun je me altijd een email sturen of me aanspreken als je me ziet!


Geschreven door: Birgit Lelieveld-Vlemmix
Gepubliceerd op: 2021-09-20

Terug naar Uotha Nieuws