Mooie start van het seizoen

We zijn weer begonnen!

Afscheid
De speltakken zijn het nieuwe seizoen gestart met hun ‘oude cluppie’.  Nog even samen terugkijken op vorig jaar, met mooie herinneringen aan alle activiteiten en het zomerkamp. Ook een tijd om afscheid te nemen van kinderen die overvliegen naar de volgende speltak. En van een aantal vrijwilligers die zijn gestopt als leiding: nogmaals bedankt voor jullie enthousiaste inzet bij de bevers, welpen en scouts! We gaan jullie zeker nog zien bij groepsactiviteiten, DC-stam of JvB-stam.

Over afscheid gesproken… ook in ons bestuur gaan we binnenkort iemand uitzwaaien: na 9 jaar zal Eline stoppen als bestuurslid (secretaris). Gelukkig gaan we haar terug zien in een andere rol binnen onze vereniging. Eline, bedankt voor jouw fantastische werk binnen het bestuur!


Groepsweekend
Hoe fijn was het om weer samen een gezellig groepsweekend te hebben. Dat was lang geleden! 
Met mooie activiteiten in het Wilde Westen. En zo gezellig met z’n allen in de kampvuurkuil rond een vuurtje met een hapje en een drankje. Daar in ‘The Saloon’ stond ik als tevreden voorzitter te genieten van een mooie club van 150 enthousiaste jongens, meiden en leiding. 

Met als afsluiter natuurlijk het overvliegen: op naar een nieuwe speltak met nieuwe uitdagingen. 
Ondertussen hebben de speltakken al een paar opkomsten gehad met hun ‘nieuwe cluppie’. Na de eerste kennismakingsspellen zie en hoor ik weer over mooie scoutingactiviteiten zoals kampvuur, pionieren en bosspellen.

Supergave activiteiten die we al bijna 75 jaar voor de Udense jeugd organiseren. Bijna 75 jaar... want in 2022 hebben we een jubileumjaar met veel feestelijke activiteiten. Ook iets om dit seizoen naar uit te kijken!

Namens het bestuur wens ik iedereen een mooi, avontuurlijk en vooral gezellig seizoen!

Groeten,
Ralf
jullie voorzitter


Geschreven door: Ralf Donkers
Gepubliceerd op: 2021-10-20

Terug naar Uotha Nieuws