installatie scouts vrijdag.

Dit jaar zijn er 14 welpen bij de scouts vrijdag begonnen. Na een paar weken van hard oefenen op de wet, de belofte, windstreken, de vlag en zelfs het opzetten van een tent is iedereen op 5 november ge´nstalleerd! Maar niet voor dat er eerst een ontgroening plaatsvond. Want de groene welpen blouse moest nog ingeruild worden voor de beige blouse van de scouts.

Deze ontgroening is bedacht door de  scouts die al wat langer bij de scouts zijn. Aan inspiratie geen gebrek: ze hadden met gemak 3 avondvullende ontgroeningsprogramma's kunnen draaien. Die tijd hadden we niet en de leiding heeft een samenvatting gemaakt van de beste ideeŰn. Daaruit kwam een leuk afwisselend parcours. Met zelfs een puzzel er in en een blote voeten pad en een stoelendans.

Hierna was de installatie en we hadden het geluk dat we de ouders nog mochten ontvangen. De ouders hebben zelfs nog meegedaan met de stoelendans. Zo bleef iedereen nog een beetje warm.

Terwijl de ploegleiders en assistent-ploegleiders de vlag vast hielden, zijn er 3 scouts tegelijk ge´nstalleerd. Ook zijn daarna meteen de ploegen bekend gemaakt en de lintjes uitgedeeld. 

Nuis iedereen in het beige! 


Geschreven door: Gratje Habraken
Gepubliceerd op: 2021-11-20

Terug naar Uotha Nieuws