Scouts zaterdag nov '21.

Voor het komende seizoen mogen de scouts zelf de nieuwsbrief schrijven. Iedere week schrijft 1 patrouille een nieuw stukje over de draaidag. Hier onder zijn de eerste items van dit seizoen! Wij wensen jullie veel lees plezier, groetjes de Scouts!

 

Zaterdag 13-11 Highland-Games

We hebben vandaag de Highland games gedaan met Loek en Lex dat waren twee Schotten en die hielpen ons met spelletjes zoals zaklopen, boogschieten, zakgooien, bandgooien & meer. We vonden het heel leuk.

Geschreven door: De Reigers

 

Zaterdag 20-11

Vandaag bij scouting hebben we oventjes gemaakt en daarin worstenbroodjes gemaakt. Eerst begonnen we met openen en de vlag en daarna gingen we de oventjes maken. We moesten zelf de oventjes graven en toen dat gelukt was, gingen we vuur maken. Dat ging niet bij iedereen even goed, maar daarna had elke patrouille wel vuur. We gingen daarna met aluminiumfolie de worstenbroodjes inpakken en op het vuur leggen. Helaas waren ze bij sommige aangebrand, maar daar houden bepaalde scouts van. Toen moesten we alweer opruimen en sluiten en daarna helaas maar huis

Geschreven door: De Valken

Foto’s van: Tico, Lucas


Geschreven door: De scouts
Gepubliceerd op: 2021-11-26

Terug naar Uotha Nieuws