scouts vrijdag draaien op zaterdag.

En toen kwam het bericht dat ook de scouting vanaf 17:00 uur niet meer toegestaan is. En wat gaan we dan doen? De lootjes voor surprise zijn al getrokken, en veel scouts hadden de surprise ook al af. Dan gaan we op Zaterdag middag draaien en zo ging de surprise toch gewoon door. het was een super leuke middag lekker bij het kampvuur de surprises bekijken en uitpakken. Iedereen is echt super creatief geweest, en ook hele leuke kadootjes kwamen uit deze mooie creaties.

Ook hebben we een week online gedraaid, op deze opkomst hebben we cluedo gedaan (helaas geen foto's) en ook de ouders hebben fanatiek mee gedaan om de moord op te lossen.

Het kerst dinner hebben we ook op zaterdag gedaan, want dat is een beetje lastig, en minder gezellig om dit online te houden. In de kampvuurkuil werden de heerlijkste pannenkoeken gebakken, en omgetoverd tot de mooiste creaties. uiteindelijk koos de leiding de mooiste en de lekkerste pannenkoek uit tot winnaar.

Natuurlijk gaan we ook nog online draaien omdat niet iedereen op zaterdag kan.  We zijn per slot van rekening de Scouts Vrijdag.

Namens de Scouts Vrijdag wensen wij iedereen hele fijne feestdagen!!


Geschreven door: gratje Habraken
Gepubliceerd op: 2021-12-20

Terug naar Uotha Nieuws