Scouts Zaterdag - Januari

2022 is begonnen! De scouts zijn dit jaar begonnen met het bouwen van hutten, want dit is wat je toch altijd doet als je bij scouting zit ;). Alles werd uit de kast gehaald en touwladers zijn er bij te pas gekomen. Op zaterdag de 15e is het officiŽle 75 jarig bestaan/feest jaar van Uotha begonnen en dit mochten we met alle zaterdag speltakken aftrappen. Lees hier onder weer de stukjes van de patrouilles en wij wensen iedereen een geweldig feest jaar tegemoet! 

Zaterdag 8 januari : Boomhut bouwen 

Vandaag hebben we hutten gemaakt van dingen die we in het palenhok konden vinden. Eerst gingen we opstellen en toen gingen we aan de slag met de hutten. Toen we daarmee klaar waren gingen we bij het vuur de eerder gemaakte kerstbomen opstoken en we kregen de traktatie en dat was heel lekker. Toen we ze op hadden gingen weer opstellen en daarna naar huis. Het was weer een hele leuke draaidag.

Geschreven door: De Valken

Zaterdag 15 januari : Opening 75 jaar bestaan scouting Uotha 

Vandaag hebben zijn we gestart met het feestjaar van de scouting omdat het 75 jaar bestaat we hebben taart gegeten en 'champagne' gedronken ook hebben we op een springkussen gespeeld en we hebben geknutseld en levend tafelvoetbal gedaan en ook nog een vuurtje gestoken het was heel leuk. 

Geschreven door: De Arenden 

 

Groetjes, 

Scouts Zaterdag


Geschreven door: Valken & Arenden
Gepubliceerd op: 2022-01-19

Terug naar Uotha Nieuws