Uotha 75 jaar

Op 1 april 2022 bestaat Scouting Uotha 75 jaar en nee, dit is geen grap! Om deze verjaardag te vieren organiseren wij een heus feestweekend waarvoor jullie allemaal uitgenodigd zijn.

Op vrijdagavond 1 april geven we vanaf 20.30u een feestje voor onze volwassen (oud)leiding, (oud)leden en ouders op ons clubgebouw. In de bijlage vinden jullie een poster met alle informatie. Aanmelden voor deze feestavond is verplicht, dat kan via https://uotha.nl/75jaar.

Op zaterdag 2 april en zondag 3 april vieren we op het clubgebouw onze verjaardag met de jeugdleden! We hebben vanaf zaterdagmiddag 14.30u met de hele groep een gave feestmiddag met feestmaal. Na het eten gaan de bevers naar huis en hebben de welpen, scouts en explorers een swingende feestavond, natuurlijk een overnachting in tenten en een heerlijk feestontbijt. Vanaf zondagmorgen 10.15 zijn alle bevers, ouders, broertjes en zusjes welkom om samen met de rest van de groep te genieten van nog meer gave activiteiten. Die ochtend houden we om 11.00 ook een heuse veiling voor het goede doel, waarna we om 12.00 het weekend afsluiten. 

Opgeven voor dit feestweekend gaat niet via de eigen leiding maar voor 19 maart via

https://forms.gle/CEx6jVcEYFWUq3eJ7. Een uitgebreidere uitnodiging met bagagelijst volgt per email.

Op zondag 3 april om 11.00 houden we een veiling. Heb je een dienst of product wat we op deze ochtend mogen veilen? Bijvoorbeeld een dienst die je zelf (of het bedrijf waar je werkt) levert?  Of maak je een heel mooi ambachtelijk product wat we mogen veilen? Neem dan contact met ons op! Dat kan via 75jaar@uotha.nl

Feesten in corona-tijd:

We hanteren de op dat moment geldende coronamaatregelen van de overheid. Mocht de feestavond of het feestweekend hierdoor aangepast worden of niet door kunnen gaan dan word je hiervan per email op de hoogte gesteld.

Tot snel! 

De organisatie van het 75 jaar Uotha feestweekend,

  Floor, Marieke, Marjolein, Suzanne en Bob 

  75jaar@uotha.nl


Geschreven door: Bob
Gepubliceerd op: 2022-01-30

Terug naar Uotha Nieuws