Scouts Zaterdag Februari 2022

Zaterdag 22 Januari:

Vandaag hebben we gepionierd. We gingen torens bouwen en het was en beetje heel er chaotisch.

We hebben het na het bouwen moesten we afbreken. Maar waar het op uitkomt is dat het een leuke draaidag was👍👍

Geschreven door: De Zwaluwen

 

Zaterdag 29 januari:
Dit stukje is geschreven door de Leiding. Zaterdag 29e hebben we de scouts mee genomen naar de Bedafse bergen in Uden. De leiding was van plan Stratego te gaan spelen, helaas hadden de welpen zaterdag zo goed opgeruimd dat de kaarten als aanmaak papier werden gebruikt voor het kampvuur. Al snel ging er een bal mee en werd er omgekeerd verstoppertje gespeeld met de leiding. O en een tip voor alle ouders/docenten die een groep van 20 tieners uitgeput willen hebben … laat ze Britse buldog spelen op een heuvel!

 

Zaterdag 5 januari:

We hebben een begin aan het vuur en houtbewerking insigne gemaakt. We zijn vandaag ook begonnen aan een hottub en een houtendasring. We hebben hout gehakt. Dit was deel één volgende week gaan we verder en is de hottub af.

Geschreven door: De Reigers

 

Zaterdag 12 januari:

Vandaag bij scouting hebben we aan het insigne gewerkt en sommige scouts hebben gechilled in de hottub. Eerst begonnen we met opstellen en toen begonnen we met houtsnippers maken voor het vuurtje. Dat hadden we met ons zakmes gedaan. Daarna gingen we het vuur aanmaken met een vuurstick🔥. Toen we dat gedaan hadden gingen sommige scouts de hottub in. Verena werd er ook ingegooid. Gelukkig was het water lekker warm. Daarna gingen we alles opruimen en weer opstellen. Toen was de leuke draaidag alweer afgelopen

Geschreven door: de Valken


Geschreven door: Scouts Zaterdag
Gepubliceerd op: 2022-02-12

Terug naar Uotha Nieuws