WE mogen Weer! DOe je mee?

De regels zijn versoepeld: mooi op tijd voor onze jubileumactiviteiten en weekendjes!

Na de versoepelingen van deze week, kunnen we nog meer activiteiten gaan doen.  Superfijn! 

Nou konden de opkomsten met onze jeugdleden al een hele tijd gewoon doorgaan, maar vanaf nu kunnen ook weekendjes weer normaal georganiseerd worden en zijn ook ouders/verzorgers weer welkom op het clubgebouw!

De versoepelingen zijn ook erg fijn voor onze volwassen leden. Naast dat veel van hen leiding, bestuurslid of anderszins vrijwilliger zijn, zijn ze ook actief bij onze Davy Crockett-stam (DC-stam, 18+) of Jan van Brabant-stam (JvB-stam, 25+). Die opkomsten waren de afgelopen maanden niet, nauwelijks of alleen onder voorwaarden mogelijk door de geldende maatregelen. Vanaf nu kunnen de stammen weer als vanouds gezellige avonden organiseren op ons clubgebouw.

Ouders/verzorgers
Over onze stammen gesproken: ook als ouder/verzorger ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij de JvB-stam. Het mooie aan de JvB-stam is dat iedereen welkom is; of je nu al jaren bij scouting zit of er pas net van hebt gehoord. Kijk op www.uotha.nl/JvB-stam of mail naar JvB-stam@uotha.nl voor meer informatie. En kom gezellig eens kijken op een vrijdag- of zaterdagavond.

Als ouder/verzorger ben je ook uitgenodigd voor het 75 jaar-jubileum feest op 1 april. Zin in een feestje? Meld je dan snel aan via: www.uotha.nl/75jaar

En nu we toch bezig zijn over hoe je als ouder/verzorger mee kunt doen in onze vereniging. Er zijn naast deze gezellige avonden ook enkele vacatures voor serieus (en gezellig!) werk:
- bij ons eigen groepsbestuur: een vacature voor algemeen bestuurslid (lees meer)
- bij het regiobestuur: een vacature voor voorzitter (lees meer)
- bij onze groep: leiding, vrijwilliger (lees meer)
- bij onze groep: vertrouwenspersoon (lees meer)


 

Lijkt het je leuk om zelf ook (weer) actief te zijn bij Scouting? Dat kan! Stuur me dan een mail of een appje.

groeten namens het bestuur, 
Ralf 
jullie voorzitter


Geschreven door: Ralf Donkers
Gepubliceerd op: 2022-02-21

Terug naar Uotha Nieuws