Al 75 jaar Scouting
voor alle kinderen

Scouting staat voor uitdaging en biedt leuke, spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

Scouting Uotha daagt al 75 jaar de jeugd van Uden uit met mooie activiteiten. We vinden het belangrijk dat alle kinderen uit Uden (en omgeving) op Scouting kunnen. Ondanks dat Scouting een van de meest goedkope vormen van georganiseerde vrijetijdsbesteding voor kinderen is, kan het voor sommige gezinnen financieel lastig zijn. Meer informatie over fondsen en regeling voor deze gezinnen lees je verderop in deze nieuwsbrief.

Uitnodiging
Het is bijna zo ver....  1 april vieren we ons 75 jarig jubileum!! 🥳 
Jullie zijn allemaal uitgenodigd om er bij te zijn:
- leiding, kaderleden, oud-leden en ouders/verzorgers zijn welkom op de feestavond van 1 april Ľ meld je nog snel aan via uotha.nl/75jaar
- de jeugdleden zijn welkom bij ons feestweekend op 2 en 3 april

Veiling
Tijdens ons feestweekend houden we op zondag een veiling, waarbij je kan bieden op diensten of producten die aangeboden worden door leiding, Explorers en ouders/verzorgers. 
Heb jij nog een product, workshop of talent dat geveild kan worden? Of ken je iemand of een bedrijf dat iets moois kan aanbieden voor onze veiling? Meld je veilingitem dan snel aan door een mailtje te sturen naar 75jaar@uotha.nl

Weekendjes
Afgelopen weken zijn ook de eerste speltak-weekendjes weer geweest. Wat heerlijk om met met je vrienden en vriendinnen van de scouting een paar dagen leuke activiteiten te doen: koken op vuur, activiteit op Bedaf of Hemelrijk, een hike door de natuur van Uden e.o., kanoŽn op de Bentley, enz. enz.
Met een prachtig vroeg voorjaarszonnetje erbij was het weer genieten van de eerste weekendjes van 2022.
Bekijk onze sociale kanalen voor de foto's en verhalen.

Lidgegevens bijwerken
Om tijdens de weekendjes, maar ook tijdens de reguliere opkomsten, te beschikken over de juiste informatie is het belangrijk om over complete en actuele persoonsgegevens te beschikken. Zo vlak voor het feestweekend  is het een goed moment om de gegevens van onze leden weer up-to-date te hebben.
Afgelopen week heb je een mail van mij gekregen met uitleg hoe je dit doet. Mocht er iets onduidelijk zijn of iets niet lukken (SOL is niet altijd even overzichtelijk 😉) , vraag dan even om hulp bij de speltakleiding of mail mij. We helpen je graag verder!
Het is superfijn als iedereen de controle en eventuele aanpassingen heeft gedaan voor het feestweekend van 1 april!! Alvast bedankt! 👍

En dan nu aftellen naar het weekend van 1 april.
Hoop jullie daar allemaal te zien!

groeten namens het bestuur, 
Ralf 
jullie voorzitter


Geschreven door: Ralf Donkers
Gepubliceerd op: 2022-03-21

Terug naar Uotha Nieuws