Ouderkindweekend welpen dinsdag 

Op 19 en 20 maart was het eindelijk weer tijd voor een weekendkamp voor de welpen dindag. Ze mochten gezellig hun mama of papa meebrengen.

De welpen en ouders werden met hun groepje gedropt en moesten via gps een route lopen. Tijdens het lopen deden zij een crazy 33, waarbij ze opdrachten moesten uitvoeren. Zoals een vis op het droge nadoen, dingen op de foto zetten zoals een tuinkabouter en schoenen maat 39. En een goede daad verrichten.

Na de lunch liepen ze naar het laatste punt. Ze kwamen uit bij de Bentley. Daar gingen ze kanoŽn.  In het water lagen 10 flesjes verspreid, waarvan 4 met een nummer. Deze code hadden ze nodig om het cijferslot te openen wat op een kist zat met daarin hun avondeten.  Na het samen koken deden ze nog een muziekquiz en zaten nog gezellig bij het kampvuur. 

Zondag was iedereen vroeg wakker. Na het ontbijt werden er een paar potjes levend kwartet gespeeld. Wat er erg fanatiek aan toe ging. Nog een potje britse bulldog ,was alweer tijd  om naar huis te gaan. De welpen,ouders en leiding hebben genoten van een gezellig weekend.

 


Geschreven door: Marianne van der Sanden
Gepubliceerd op: 2022-03-21

Terug naar Uotha Nieuws