Bedankt sponsoren feestweekend.

Wat hebben we een gaaf feestweekend gehad! Het was niet mogelijk geweest om zo'n tof weekend en veiling te organiseren zonder de hulp van een aantal sponsoren. Bedrijven die echt midden in de Udense samenleving staan, zoals Halfords Uden, Top1Toys en Cravt, hebben een hele mooie bijdrage geleverd voor de veiling. Plus Uden Zuid heeft niet alleen iets voor de veiling aangeboden maar ook allerlei gezonde snacks gesponsord voor het weekend! Maar ook kleinere organisaties zoals de PastryClub, varkensbedrijf van de Ven, Reactief Uden en de Leerschool Uden hebben hele mooie items ter beschikking gesteld voor de veiling. 

Niet alles gaat om geld of items om te veilen: toen wij het vrijdag en zaterdag koud hadden in de grote feesttent zijn Kennes Verhuurt en Hendriks voor Bouw en Industrie ingesprongen om ons gratis van kachels en gasflessen te voorzien, zodat we er toch nog een beetje warmpjes bij zaten! Reclamebedrijf TGO heeft ons van mooie consumptiebonnen voorzien, SLS heeft het licht en geluid geregeld in de feesttent van Syl Rooijmans tentverhuur, waar uiteindelijk Ruizzz een mooi feestje heeft gebouwd op vrijdag.

Je ziet het: zonder hulp van anderen is zo'n gaaf feestweekend organiseren niet mogelijk. Gelukkig mag Scouting Uotha rekenen op de steun van de Udense ondernemers!


Geschreven door: Bob Lelieveld
Gepubliceerd op: 2022-04-29

Terug naar Uotha Nieuws