Feestweekend uotha.

Wauw wat een weekend was dat! Onze vereniging bestond op 1 april 75 jaar en dat hebben we met elkaar groots gevierd. Bekijk ook de special over het weekend! 

Al vanaf donderdag werd er druk opgebouwd om ons eigen scouting terrein helemaal feestklaar te maken. Ook vrijdag overdag werd er door onze vrijwillige kaderleden nog flink opgebouwd om 's avonds het dak eraf te kunnen blazen. 

En dat is zeker gelukt! We hebben een groot feest gevierd met onze leiding, ouders en oud- leiding en jeugdleden. De sfeer zat er goed in dankzij coverband Ruizzz en DJ Coon&Redz. Ook in de kampvuurkuil kon de gezelligheid niet op, hier werden de allerleukste Uotha herinneringen opgehaald. En voor wie dat nog niet genoeg was, was er ook nog een prachtig Uotha museum om eens terug te duiken in de tijd van toen. 

Het was nog gezellig tot in de late uurtjes, maar goed ook dat er op zaterdagochtend voor de kaderleden wat tijd was ingebouwd om een beetje uit te slapen en bij te komen. Om 12 uur was het dan echt tijd om in actie te komen, want ons feestweekend was pas net begonnen! De vrijwilligers hebben het terrein opgeruimd en weer helemaal omgebouwd om onze jeugdleden te kunnen ontvangen. 

Bij binnenkomst kregen alle jeugdleden een super gaaf jubileum shirt. Nadat de bedden waren opgemaakt en we het weekend voor geopend hadden verklaard was het dan ook tijd om met elkaar op de groepsfoto te gaan. En uiteraard deden we ook dat in 75 jaar stijl! 

Na de groepsfoto was een super gaaf workshop programma met workshops zoals je eigen dasring maken, een bezoekje van de brandweer, timmeren en nog veel meer. Wat leuk om alle jeugdleden zo actief mee te zien doen! 

Een feest is natuurlijk geen echt feest zonder tafelfriet. Het paste echt maar net met alle leden en leiding in de grote feesttent, maar het was echt genieten om zo met zijn alle van deze feestmaaltijd te mogen smullen. Na het eten buiten even lekker uitraussen, zodat de leiding de tent om kon bouwen voor het avondprogramma. Dat is een perfect moment voor een mega potje Britse buldog. Daar zijn de meeste jeugdleden wel voor in!

In de avond was er voor de jeugdleden een super leuke spelshow. Iedereen deed ontzettend enthousiast mee, en wat weten onze jeugdleden veel! Deze feestavond hebben we natuurlijk afgesloten met een disco en daarna was het alweer tijd om naar bed te gaan... 

Na een koud nachtje in de tent stond er alweer een heerlijk feestontbijt klaar met onder andere pannenkoeken en cake! Geen wonder dat al die jeugdleden zo graag naar scouting komen...

Na afloop van het feestontbijt was het alweer tijd voor het laatste programma van het weekend. Er waren namelijk allemaal leuke feestactiviteiten georganiseerd op het udi veld en ook alle ouders en broertjes en zusjes van de jeugdleden waren uitgenodigd. Als slot van het weekend was er voor de ouders een veiling georganiseerd. Dat was een groot succes! De veiling heeft ruim 3000 euro opgehaald voor Uotha! We liepen een klein beetje uit dus er waren al wat ouders en kinderen naar huis voordat we konden zeggen: BEDANKT dat jullie er waren op dit super gave weekend om met ons het feestje van 75 jaar Uotha te vieren. 

Dus bij deze: BEDANKT dat jullie er waren op dit super gave weekend om met ons het feestje van 75 jaar Uotha te vieren. Wij hebben er ontzettend van genoten en we hopen jullie ook! 

Bekijk ook de special over het weekend!

Groetjes van de feestweekend commissie, 

Bob, Marjolein, Marieke, Floor en Suzanne 


Geschreven door: De organisatie
Gepubliceerd op: 2022-04-29

Terug naar Uotha Nieuws