scouts vrijdag zomerkamp.

De tijd vliegt... dat kun je wel zeggen, waar we in de vorige nieuwsbrief nog spraken van op kamp gaan en druk waren met de voorbereidingen zijn we nu al weer een paar weken terug van een super gaaf Romeinenkamp.

Gelukkig hadden we super mooi weer dit kamp, helaas ook de weken daarvoor, dus door de droogte mochten we geen kampvuur maken. Maar dat scheelt wel in de stank. We hebben dat wel gemist. Gelukkig konden andere dingen wel gewoon door gaan. 

Zo hebben we verschillende spellen gedaan in het thema, zoals een Astrid en Obelix stratego en een strijdwagen spel. Ook hebben de scouts gecontroleerd of de omgeving veilig was voor de Romeinen door een hike te lopen.

Schoon werden de scouts in het badhuis van Wijchen, waarna ze de volgende dag konden vertoeven in Nijmegen. Hier hebben we ook de dodenherdenking bij gewoond.

De scouts hebben ook vrienden gemaakt met de andere scouts groep op het terrein. Dit klikte zelfs zo goed dat we op de laatste avond gezellig met zijn allen hebben gebarbecued.

 


Geschreven door: Gratje Habraken
Gepubliceerd op: 2022-05-20

Terug naar Uotha Nieuws