Rabobank clubkascampagne

Het is sommigen van jullie misschien al opgevallen dat we sinds kort nieuwe pionier palen hebben bij scouting. Deze palen hebben we kunnen aanschaffen van de opbrengst van de Rabobank Clubkascampagne 2017. Tijdens de clubkascampagne hebben we 223 stemmen binnengehaald die samen goed waren voor ruim 650 euro. Van dit bedrag hebben we 12 nieuwe 5-meter palen en 12 nieuwe 6-meter palen kunnen aanschaffen.

Voorafgaand aan de clubkascampagne hebben we de actie volop proberen te promoten. Met name via facebook hebben we op ludieke wijze een actie opgezet. Via een oproep om een uitdagende foto van jezelf op facebook te plaatsen, probeerden we zoveel mogelijk mensen te bereiken. De bijbehorende tekst moest altijd voorzien zijn van “#RCCUV” en “@scoutinguothauden”. Dit resulteerde in een groter aantal stemmen dan het jaar daarvoor.

Dit najaar willen we ook weer meedoen met de Rabobank Clubkascampagne. Het doel voor dit jaar is om geld in te zamelen voor nieuwe coleman-branders of vervangers. De periode om te stemmen loopt van 1 oktober t/m 19 oktober 2018. Mensen die voor 1 september 2018 lid zijn van de Rabobank mogen hun stem uitbrengen. Twee jaar geleden hebben we de clubkaskanjer gewonnen met onze promotie actie. Ook dit jaar willen we weer een gave promotie actie opzetten. Mocht je daar suggesties voor hebben, dan kun je contact opnemen met het bestuur.

Hopelijk kunnen we dit jaar weer zoveel mogelijk stemmen ophalen!


Geschreven door: Twan van den Berg
Gepubliceerd op: 2019-02-16

Terug naar Uotha Nieuws