Laat je uitdagen.

Normaal gesproken is het pl - apl weekendje in het begin van het seizoen. Helaas was dat dit jaar door corona niet het geval en vond het plaats tegen het einde van het seizoen.

En het thema was laat je uitdagen.

Via een fiets route (de eerste uitdaging, want ze fietsten al bijna de verkeerde kant uit) kwamen ze op de eerst locatie aan. Dit was op de Noordkade in Veghel en daar gingen we van 40 meter hoogte abseilen. Spannend, maar wel heel gaaf.  Je kon super ver weg kijken. Na het abseilen werd er even iets warms gegeten.

Daarna gingen we op de fiets naar de Kildonkse molen om in het donker te kanoŽn naar Kasteel Heeswijk. Af en toe hoorde je wat vogels of kikkers als team "de grasmaaiers" weer in het riet zaten. Verder hadden we gelukkig dj Jasper bij die zorgde voor de muziek, het duurde even voor de verzoeknummers kwamen maar uiteindelijk kwamen ze dan toch wel (denk dat de smaak van de leiding niet helemaal gewaardeerd werd.)

Eenmaal uit de kano was er tijd om iets te drinken en te eten om via de fiets dropping naar de eind locatie te gaan, ze een beetje op weg geholpen omdat het best laat was.

Eenmaal op locatie kwam de zon al weer op, maar gelukkig had de leiding tijdens de fietsdropping de tenten op gezet. Moe en heel stil kroop iedereen in zijn bedje om er een paar uur later weer uit te komen.

Nog een gesprek gevoerd over het pl / apl zijn en nog wat andere dingen die ter tafel kwamen. was het al weer tijd om de tenten op te ruimen en naar huis te gaan... moe maar voldaan 

 


Geschreven door: Gratje Habraken
Gepubliceerd op: 2022-06-20

Terug naar Uotha Nieuws