De scouts zaterdag zijn klaar voor zomerkamp.

Het lekkere weer en de warme zon zorgt er voor dat de scouts zaterdag helemaal klaar zijn voor het zomerkamp. De afgelopen weken waren we vooral te vinden op het water of met het water. Diverse programma's zijn weer aanbod gekomen en dit seizoen zit er al weer op, op het hoogtepunt na natuurlijk! 

Afgelopen weken hebben we waterspelletjes gedaan, van watertrefbal tot waterpistolen/bunkerbouw gevechten. Verder zijn de welpen komen kijken die volgend jaar over komen naar de scouts en zijn de oudste scouts gaan kijken bij de explo's. Dan weten ze na de zomer wat er op ze te wachten staat, een leuke groep natuurlijk ;)! 

De scouts zaterdag hebben ook nog even de nieuwe kano's uitgetest en ze zijn goed gekeurd. We zijn begonnen achter Erp en hebben 10 KM over de Aa gevaren richting de Keldonkse Molen. Niet voor alle scouts was de route 10 KM, we denken dat er wel 5 of 10 KM extra aan heen en weer in het rietvaren aan toe is gevoegd, maar dat mocht de pret niet drukken! 

De laatste draaidag van het seizoen hebben we doorgebracht op  't Bedaf en daar levend Risk gespeeld. Dit was als introductie spel voor het kamp thema. We gaan op reis in een luchtballon over de gehele wereld. Ook dit jaar zijn de avonturen weer te volgen via de Instagram van Uotha.

Als leiding zijn we druk bezig met de voorbereiding voor kamp, en wat hebben we er zin in!!! 

Tot op zomerkamp en/of volgend seizoen weer. 

 

Groetjes, 

Scouts Zaterdag Leiding 


Geschreven door: Verena van Willigen
Gepubliceerd op: 2022-07-18

Terug naar Uotha Nieuws