Rabo clubsupport 2022.

Rabo Clubsupport 2022

Rabobank verdeelt jaarlijks een deel van haar winst onder verenigingen en stichtingen, dit doen zij via de Rabo clubsupport. Ook dit jaar doen we met scouting weer mee met de clubsupport. Ons doel voor dit jaar zijn benodigdheden om op kampvuur te kunnen koken, te denken aan heksenketels, dutch ovens, BBQ roosters etc.

Afgelopen jaren hebben we dankzij succesvolle stemcampagnes onder andere kano's, tenten, kooktoestellen en kompassen aan kunnen schaffen. Bij de vorige editie hebben we geld ingezameld voor het 75-jarig jubileum, wat bij de meeste leden waarschijnlijk nog vers in het geheugen zit.

Promotie

Natuurlijk hopen we op zoveel mogelijk stemmen. Komende tijd zullen we via onder andere social media (facebook en instagram) en onder andere whatsappgroepen en / of e-mail de Rabo clubsupport promoten. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe meer stemmen we krijgen en hoe meer geld we op kunnen halen. Laat dan ook zoveel mogelijk aan familie, vrienden en kennissen weten dat we meedoen aan de clubsupport en vraag hen ook op ons te stemmen!

Stemmen

Om te mogen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank. De stemperiode is dit jaar geopend van 5 t/m 27 september. Meer informatie over de Rabo clubsupport vind je op www.rabobank.nl/clubsupport.

Als je vragen of ideeŽn hebt over onze deelname aan de Rabo clubsupport, dan kun je contact opnemen met het bestuur via bestuur@uotha.nl.


Geschreven door: Twan van den Berg
Gepubliceerd op: 2022-08-27

Terug naar Uotha Nieuws