We zijn weer begonnen

Na een mooie zomervakantie - met voor een aantal speltakken ook nog een gezellig zomerkamp - zijn we het nieuwe seizoen weer begonnen.

Traditiegetrouw sluiten we nog met 1 of 2 opkomsten af met de 'oude' groep. Nog één keer herinneringen ophalen en bijv. foto's kijken van het zomerkamp en het mooie seizoen van vorig schooljaar. En nog één keer met z'n allen een gezellig spel spelen. En daarna afscheid nemen van de 'oudsten' van de groep want die gaan 'overvliegen' naar de volgende speltak.

Afgelopen weekend was het zover en hadden we weer een heel gezellig en avontuurlijk groepsweekend. Met dit keer een onderwaterthema. We hebben zelfs echt gezwommen in het Zeesterbad. Lees elders in deze nieuwsbrief meer over het groepsweekend. 
Op zondag kregen we eerst nog hoog bezoek van de loco-burgemeester die ons kwam verblijden met een wel heel bijzonder cadeau: een Koninklijke Erepenning. Een bijzondere waardering voor onze prachtige vereniging!
Daarna werden de 'oudste' leden uitgezwaaid door hun oude speltak en warm welkom geheten door hun nieuwe speltak.

Komende week hebben alle speltakken hun eerste draaiavond/ochtend met hun nieuwe groep jeugdleden. En bij sommige speltakken zelfs met een deels vernieuwd team. 
Speciaal voor onze allernieuwste leiding Hanneke, Michiel, Mijntje, Joëlle, Tijmen, Merijn, Jelle, Enya een warm welkom in ons team van vrijwilligers en succes in hun nieuwe rol als leiding!

Vanuit het bestuur wensen we iedereen - jeugleden, leiding en andere vrijwilligers - veel plezier en ik ga er van uit dat we er met z'n allen weer een mooi en avontuurlijk jaar van maken!

P.S.
Grote dank aan iedereen die op ons heeft gestemd bij de Rabo Club support actie. Heel fijn! 
Een volgende actie staat overigens ook weer voor de deur: De Grote Clubactie. Scouting Nederland is gestopt met hun eigen Scouting loterij en is aangesloten bij de Grote clubactie. Deze week ontvangen alle jeugdleden hier meer informatie over. Hopelijk kunnen we ook met deze actie een mooi extra centje verdienen om gave activiteiten te organiseren voor onze jeugd.

groeten namens het bestuur, 
Ralf
jullie voorzitter


Geschreven door: Ralf Donkers
Gepubliceerd op: 2022-09-20

Terug naar Uotha Nieuws