In je nieuwe uniform

Rood, groen, beige en bruin.
Eind oktober is er nog even goed geshopt door onze leden en ouders bij de mobiele Scoutshop die op de zaterdag van de Herfstvakantie op ons terrein stond. Lekker handig om zo dicht bij huis de juiste scoutinspullen te kunnen bekijken, uitproberen/passen en kopen. 

Onze nieuwe en overgevlogen jeugdleden zijn de afgelopen weken ge´nstalleerd bij hun nieuwe groep. De nieuwe bevers in hun rode shirt, de welpen in hun groen blouse en de scouts in het beige. Dan hoor je er echt helemaal bij in je nieuwe speltak. Ook onze nieuwe (of overgevlogen) leiding is ge´nstalleerd.
Verschillende kleuren uniform, maar ook ÚÚn gemeenschappelijke deler en dat is onze bruine groepsdas. Zeker voor de nieuwe leden een duidelijk symbool dat ze lid zijn van Scouting Uotha.

Een andere loterij... met een fantastisch resultaat.
Dit jaar hebben we voor het eerst geen Scoutingloterij, maar deden we mee aan de Grote Clubactie. We vonden het wel even spannend hoe dat zou gaan. Een loterij/actie tegelijk met veel andere verenigingen in Uden e.o. 
En toch wat algemener dan een speciale eigen Scoutingloterij. We zijn dan ook blij verrast met het enthousiasme van onze jeugdleden en de enorme kaartverkoop die dat heeft opgeleverd. Fantastisch!!
De extra inkomsten van deze super goede verkoop gaan we natuurlijk besteden aan nog meer super gave activiteiten.

Oud papier. Bedankt!
Een paar weken geleden vroegen we de ouders om zich aan te melden voor het ophalen van oud papier. Dit keer via een nieuwe opzet: meld je aan voor een datum die jou uitkomt. i.p.v. wachten op de vraag vanuit je speltak als zij aan de beurt zijn. Blijkbaar een goede zet om het zo te organiseren, want binnen een goede week hadden we (bijna) alle momenten gevuld t/m september 2023. Dank aan de ouders die zich hebben opgegeven. Heel fijn dat jullie zo ook bijdragen aan onze groep en de activiteiten die we organiseren voor jullie kinderen.
We zoeken nu alleen nog twee mensen voor 2 augustus. Lastige datum, zo midden in de vakantie, dat snappen we. Als je toch kunt, mag je opgeven via deze link.

En dan nu - toch eindelijk - op naar de koudere avonden en ochtenden, waar we ons kunnen opwarmen aan een gezellig kampvuur!

groeten uit het bestuur,
Ralf
jullie voorzitter
 


Geschreven door: Ralf Donkers
Gepubliceerd op: 2022-11-21

Terug naar Uotha Nieuws