Zaterdagavonturen.

nov/dec de apl en pl hadden een speciaal weekendje. De pl waren deze draaidag de leiding en de leiding scouts we gingen katapulten maken. Nadat we ze gemaakt hadden moesten we een ei veilig maken zodat hij niet kapot ging en weg geschoten kon worden team dat het verst kwam en het ei heel was had gewonnen. Daarna gingen we opruimen en afsluiten.

 10 dec Vandaag moesten we een baan maken om een bal (kerstkadootje) zo snel en zo ver mogelijk te vervoeren. Je mocht de bal 4 keer helpen en per keer dat je hielp gingen er 30 seconden vanaf. We moesten bij het gebouw beginnen en dan over de hekken naar het voetbalveld. Er waren creatieve manieren van banen bedacht zoals de bal aan iemand vastbinden die dan van een paar glijbanen ging en ging rennen en er waren zelfs schommels gebouwd, maar we hadden geen winnaars.

17-12-2022 Vandaag hadden we het kerstbal ruilspel gedaan. Er waren heel veel verschillende dingen geruild zelfs een fiets en de Max Verstappen vlag van de Jumbo. We hadden het heel erg leuk gehad.

14-01-2022 Vandaag hebben we party en co gedaan op de eerste plaats stonden de valken, op de tweede plaats staan de haviken, op de derde plaats staan reigers en op de vierde plaats staan de arenden. Daarna gingen we levend kamelen race doen: op de eerste plaats staan de arenden op de tweede plaats staan ook weer de arenden, op de derde plaats staan de Reigers en op de vierde plaats staan de valken en toen gingen we sluiten.


Geschreven door: Sascha
Gepubliceerd op: 2023-01-21

Terug naar Uotha Nieuws