Rabobank clubkascampagne stemmen

Rabobank Uden Veghel draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Uden Veghel stelt 150.000,- beschikbaar! Ook Scouting Uotha doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van maandag 1 oktober tot en met vrijdag 19 oktober 2018 mogen leden van Rabobank Uden Veghel in totaal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Scouting Uotha ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor Scouting Uotha belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het aanschaffen van nieuwe (gas)branders.
Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan Scouting Uotha tijdens de Rabobank Clubkas Campagne, van Rabobank Uden Veghel. 

Koude soep
Ook als je geen lid bent van de Rabobank kun je ons helpen om zoveel mogelijk stemmen in te zamelen. Allereerst door onze deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne zoveel mogelijk kenbaar te maken bij familie, vrienden en kennissen. 
Onder deze link zit een recept voor koude soep (gazpacho). Deze hebben we tijdens het groepsweekend gemaakt. Probeer de soep binnenkort ook eens te maken en deel hem op Facebook (koude soep is lekker, maar een scout houdt ook van warme soep). Vermeld daarbij wel #RCCUV en @ScoutingUothaUden.
Ook zullen we komende tijd een aantal berichten op Facebook plaatsen. Deze kun je zoveel mogelijk delen om ons te helpen.

Bedankt voor jouw steun!


Geschreven door: Twan van den Berg
Gepubliceerd op: 2019-02-16

Terug naar Uotha Nieuws