Vrijwilligersweekend

Afgelopen weekend vond het jaarlijkse vrijwilligersweekend plaats om de vrijwilligers van Scouting Uotha te bedanken voor hun inzet. Zoals de leiding de telefoons van de jeugdleden weleens inneemt moesten nu de vrijwilligers hun telefoon inleveren. Deze werden in een koffer met cijferslot gestopt. 
Gewapend met een dagkaartje voor de bus gingen de teams op pad om hun koffer te kraken. Stops in Nistelrode en Veghel werden aangedaan om de koffer te openen. 
Een van de opdrachten luidde: tel de brandweerhelmen op het glas bij de brandweer in Nistelrode. Bij de bevrijdde telefoons zat de volgende opdracht. 

Uiteindelijk belande de vrijwilligers in het centrum van Nijmegen. Ook de leiding houdt van een vuurtje stoken, een heerlijk BBQ buffet werd gegeten en bij de dansende vlammen werd het spel verboden woord gespeeld. Wie de meeste kaartjes verdiend heeft aan het eind van de avond is volgens mij niet bekend. Als je iemand zo ver kreeg om het verboden woord te zeggen, werd dat met veel gejuich gevierd.
De volgende dag werden er nog wat actieve spellen gedaan zoals twister. 

Al met al een geslaagd weekend.


Geschreven door: Jeroen Bekkers
Gepubliceerd op: 2019-02-16

Terug naar Uotha Nieuws