Maart 2023.


In de roos! De scouts vrijdag mochten boogschieten bij Handboogsportvereniging Concordia Zeeland op 3 maart! De scouts mochten allemaal schieten in groepjes van 5, de anderen hebben tussendoor andere toffe activiteiten gedaan. De avond hebben we mooi afgesloten met een ballonschieten en natuurlijk een potje britse bulldog! Bedankt Concordia!


Vrijdag 10 maart zouden de scouts vrijdag verder gaan met hun insignes, echter was het weer zo beroerd, nat, koud & winderig dat we op het clubgebouw gedraaid hebben. Dit gold voor de groep routetechniek, de groep internationaal draaide al op het clubgebouw.

Wat hebben we gedaan? Een gezellige spelletjes avond met beide groepen, met op de achtergrond de wind welke om het clubgebouw waaide..

Afgelopen vrijdag 17 maart  hebben het programma voor ons insigne hervat. De groep met route techniek heeft in Volkel een route uitgezet volgens bepaalde technieken en ook uitgewerkt zodat we die binnenkort met zijn allen kunnen lopen. 

De insigne groep internationaal heeft een kahoot quiz gedaan op het clubgebouw, om hun kennis te checken over hun insigne…

Tot volgende maand!

 

 


Geschreven door: Marjolein
Gepubliceerd op: 2023-03-20

Terug naar Uotha Nieuws