Welpen vrijdag! 

Na de start van 2023 hebben we met de welpen een leuk en gezellig ouderkind weekend gehad met als Thema: Mijn vader/ moeder is de beste.

We zijn het weekend begonnen met spelletjes in het sportpark. In de ochtend hebben we een pannenkoekbak wedstrijd gehouden. De welpen en ouders waren beide fanatiek aan het bakken en er zijn lekkere pannenkoeken gebakken.

Het was een spannende strijd dit weekend. Toen alle punten waren opgeteld zagen we dat Timo en zijn moeder Jolante de wedstrijd gewonnen hebben.

Ook zijn we bezig geweest met pionieren en hebben de welpen bij Hans en Leida thuis geklommen, gesleed en gebobd in de bobslee. De welpen kregen een VR bril op zodat ze in hun beleving in de bobslee van de Efteling zaten. Maar in werkelijkheid zaten ze in een bak die op en neer geschommeld werd. Het was een unieke ervaring. Op het einde hebben we marshmallows op bij het kampvuur geroosterd.

Tenslotte hebben we deze periode ook nog carnaval gevierd. Iedereen mocht verkleed komen en hebben een super gave carnavals bingo gedaan. Aan het einde hebben we nog een polonaise gedaan om het leuk af te sluiten. 


Geschreven door: Britt Tiemissen
Gepubliceerd op: 2023-03-25

Terug naar Uotha Nieuws