Super-Bevers op kamp

In het weekend van 1-2 april hadden de Bevers kamp. Voor sommige Bevers het allereerste kamp, voor anderen het eerste kamp zonder ouders. Sowieso spannend dus!

Na een zelfgemaakte pizza-lunch kwam Stuiter langs om zijn dierbaarste bezit te laten zien! Een kistje, maar wat zat er in! De Bevers kwamen daar nog even niet achter, want plotseling werd het kistje gestolen door een SCHURK! Deze schurk rende ervandoor en omdat de Bevers niet van het terrein af mochten, kon de schurk ontsnappen :(

Maar wat nu? Stuiter had een plan, de Bevers zouden superkrachten verzamelen en daarmee zou de schurk verslagen kunnen worden.

De Bevers begonnen met het maken van capes en maskers, zoals echte superhelden die hebben. Daarna werd er in de regen goud verzameld, waarbij er ook weer schurken waren die het de Bevers lastig maakten. In het clubgebouw moesten de Bevers laten zien wat ze allemaal konden, ze moesten een web raken, de hulk verslaan en een laser-parcours afleggen en nog veel meer.

We aten soep en macaroni, want van al die superkrachten gebruiken krijg je honger! En ook was de nachtrust belangrijk om de Schurk een dag later te kunnen verslaan, al vonden de Bevers dat zonder nachtrust dat ook best zou kunnen. 

Op de zondag, na een puzzel-tocht met walkie-talkies was de locatie van de Schurk gevonden en kon deze verslagen worden! In de kist van Stuiter vonden ze....Stuiter-sleutelhangers!


Geschreven door: Michiel Hagen
Gepubliceerd op: 2023-04-18

Terug naar Uotha Nieuws