NIeuws van het Bestuur

Kampen
In de meivakantie hebben de Welpen Dinsdag en de Scouts Vrijdag hun grote kamp gehad.  Zowel in Beek en Donk als in Austerlitz hebben onze jeugdleden weer mooie kampen gehad met veel avontuur. Je leest in deze nieuwsbrief vast meer over hun kampverhalen.

Tijdens het Pinksterweekend zijn de Bevers op kamp en over zo'n twee maanden hebben de andere speltakken hun zomerkampen. Daar hebben jullie vast allemaal erg veel zin in! 😊
Tip voor de ouders:   Werk alle lid gegevens van uw kind(eren) bij in Scouts Online (sol.scouting.nl), zodat we altijd (ook tijdens het kamp) beschikken over de meest actuele gegevens. 

Oud papier
We zoeken nog twee mensen voor het ophalen van oud papier op woensdag 2 augustus. Lastige datum, zo midden in de vakantie, dat snappen we. Als je ondertussen weet dat je wel kunt, mag je je opgeven via deze link: oud papier ophalen. Alvast enorm bedankt! 👍

Bestuursverkiezingen
In oktober heeft Ronald aangegeven dat hij ging stoppen als algemeen bestuurslid. Henrike heeft op dat moment zijn taken zoals oud papier en de VOG's overgenomen. Binnen de groep hebben we toen een oproep gedaan voor jonge versterking van ons bestuur en die hebben we gevonden met Onno van Willigen.
Onno is leiding bij de welpen dinsdag en daarnaast voorzitter bij de DC stam (18-24 jaar). En nu dus ook de (letterlijk en figuurlijk) jongste aanwinst binnen ons bestuur; als algemeen bestuurslid. Onno welkom!

Met nieuwe aanwinst in het bestuur leek het ons een mooi moment voor een nieuwe foto van het bestuur. 
Dan kunnen jullie meteen nog eens kijken, wie er eigenlijk allemaal bij horen:
[[ zie FOTO hieronder ]]
van links naar rechts:
boven: Birgit, Caroline, Twan, Onno
onder: Leida, Ralf, Henrike

groeten uit het bestuur,
Ralf
jullie voorzitter
 


Geschreven door: Ralf Donkers
Gepubliceerd op: 2023-05-20

Terug naar Uotha Nieuws