Scouts Zaterdag

20-5-2023
Hallo,
Vandaag hebben we in 4 groepjes liedjes geschreven. We kregen een pan met briefjes met woorden erop. Je moest er 3 uit pakken om in je liedje te gebruiken. Toen iedereen hun liedje aan elkaar had laten horen, was het aan de jury/leiding om te bepalen wie het beste was. Op de 1ste plek stonden de Pizzafrietzas, op de 2e plek stonden de Skeelerende Axylotles, op de 3e plek stonden de Krabben en op 4e plek stonden de My Ai en op de 5e plek de leiding. Toen we daar klaar mee waren werden er 3 palen gehaald en een voetbal en gingen we met iedereen naar het Konijnenveld. Op het Konijnenveld hebben we buskruitje gespeeld; dat is een spel waar één iemand de bal wegschopt en de zoeker de bal gaat halen en de rest verstopt zich. De bal is de buutplek. Als je word gebuut ben je af en moet je wachten. Als iemand de bal kan wegschieten mag iedereen weer verstoppen. Toen we daar klaar mee waren gingen we afsluiten. Dat was het!
Hier kan je alle teksten van de liedjes terugvinden!

13-5-2023
Vandaag gingen wij torens bouwen om daar een spel mee te spelen. Het ging niet helemaal goed met het opbouwen van de torens, en we hadden er teveel tijd voor nodig daardoor hebben we het spel niet kunnen doen, wat wij heel jammer vonden.

22-4-2023
Deze week moesten wij met groepjes een vuurtje maken in een vuurton. Toen gingen we marshmallows roosteren. Als afsluiting gingen we buskruitje spelen en Max was de zoeker. Toen gingen we afsluiten en dat was de dag van scouting. Iedereen ging naar huis en de leiding was alleen..


Geschreven door: Sascha Jeurninck
Gepubliceerd op: 2023-05-21

Terug naar Uotha Nieuws