De LAATSTE MAAND
VAN HET SEIZOEN

We gaan de laatste maand van dit seizoen in. Met voor een aantal speltakken nog een zomerkamp als afsluiting. En voor een aantal leden ook de laatste opkomsten bij hun huidige speltak. Die gaan na de vakantie overvliegen naar hun nieuwe speltak. Weer op naar een nieuwe uitdaging!
Het groepsweekend waarin er ook wordt overgevlogen is op 9 en 10 september. Heb jij je al aangemeld om te helpen bij "Mission EXU'? Anders nog snel doen, ik zie je graag daar.

Kampen
Verschillende speltakken gaan nog op zomerkamp. Altijd een mooie, gezellige week om naar uit te kijken.
Even nog wat tips voor dat je op kamp gaat:

Lidgegevens up-to-date?
Voor onze activiteiten is het belangrijk om over complete en actuele persoonsgegevens te beschikken. Met een zomerkamp voor de deur is het een mooi moment om de gegevens weer eens up-to-date te hebben. De controle van deze gegevens doen we via Scouts Online (SOL), de online administratieve applicatie van Scouting Nederland. Bekijk op deze pagina hoe je zelf in Scouts Online de gegevens kunt bekijken en aanpassen: Lidgegevens aanpassen in SOL
Alvast bedankt voor je hulp!

Reis- en bagageverzekering
Voor scoutingleden is mogelijk om via Scouting Nederland een reis- en bagageverzekering af te sluiten. Als deelnemer aan - een door een scoutinggroep georganiseerd - kamp ben je hiermee verzekerd gedurende het kamp. Bekijk hier meer informatie over: Reis- en bagageverzekering via Scouting NL.

Dan wens ik iedereen nog veel plezier in die laatste paar opkomsten tot het zomerkamp/vakantie!

groeten namens het bestuur, 
Ralf 
jullie voorzitter


Geschreven door: Ralf Donkers
Gepubliceerd op: 2023-06-22

Terug naar Uotha Nieuws