Welpenvrijdag kamp.

Toen we op bestemming waren hebben we na het instaleren van onze slaapplek een paspoort gemaakt zodat onze reis echt kon beginnen. Als eerste zijn we aangekomen in het prachtige Frankrijk waar we een heerlijk diner van soep met stokbrood en een croque monsieur hadden.  Na het eten hebben we de eifeltoren beklommen.

Daarna was het tijd om in te stappen bij onze nachtvlucht om vervolgens in de ochtend te ontdekken dat we zijn aangekomen in China! Er stond een wandeling langs de Chinese muur op de planning, dat was een hele mooie tocht! De middag stond in het teken van spelletjes zoals Chinese draak, Chinese muur en wie is er bang voor de Chinese buldog. 

Daarna hebben we  lampionnen gemaakt om in de avond een lampionnen tocht te gaan lopen. Ook hebben we die avond nog een schimmen spel gemaakt. Iedereen heeft in groepjes opgetreden.  Daarna stapte iedereen het vliegtuig in om te vertrekken naar het volgende land. In de ochtend werd Iedereen wakker in Amerika. Daar hebben we Amerikaans voetbal gespeeld en voorbereidingen getroffen voor de bonte avond.  In de middag zijn we gaan shoppen in Valkenswaard. Iedereen vond het erg gezellig en heeft goed gewinkeld. Helaas werden we wel een beetje (heel) nat op de terugweg

In de avond hebben we de bbq aangemaakt. Daarna zaten de kids lekker uit te rusten voor de film met kleine oogjes.

Iedereen vertrok weer in het vliegtuig en we werden in de ochtend wakker in BelgiŽ. We wilde deze dag naar de Vlaamse kust gaan om te gaan zwemmen. Helaas was dit in het water gevallen en zijn we naar een spetterend zwem paradijs geweest waar iedereen van genoten had. Toen we weer terug waren hebben we met ze alle Vlaamse tafel friet op en zijn we ons langzaam klaar gaan maken voor de bonte avond. Iedereen had een groepjes een stukje voorbereid om te laten zien.

Deze avond hebben we nog lekker marshmallows warm gemaakt bij het  vuur en na een potje rugby met alle kids en leiding is iedereen weer in het vliegtuig gegaan om de volgende dag wakker te worden in Schotland. Deze ochtend hebben we high land spellen gespeeld. Daarna hebben we alles samen opgeruimd en zijn we voor de laatste keer in het vliegtuig vertrokken om naar Nederland te gaan. Bij ontvangst in Nederland waren alle ouders er om hun kind weer op te halen.

#WeHebbenEenSuperCoolGaafKampGehad. #WelpenVrijdag


Geschreven door: Britt
Gepubliceerd op: 2023-07-25

Terug naar Uotha Nieuws