Raboclubsupport 2023.

Rabobank verdeelt jaarlijks een deel van haar winst onder lokale verenigingen en stichtingen. Dit doen zij door middel van de Rabo Clubsupport. Afgelopen jaren hebben we met scouting Uotha meegedaan met deze actie en mede daardoor onder andere kompassen, kooktoestellen, dutch ovens, pionierhout en tenten aan kunnen schaffen.

Dit jaar willen we het geld van de Rabo Clubsupport gaan gebruiken om klimmaterialen aan te schaffen. Klimparcours zijn een belangrijk onderdeel van het scoutingspel en we merken dat een deel van ons klimmateriaal aan vervanging toe is.

Help je ons mee om zoveel mogelijk stemmen te krijgen? Dit kun je natuurlijk doen door zelf te stemmen als je lid bent, maar ook door andere mensen te laten weten dat wij aan de clubsupport meedoen. Je kunt ze rechtstreeks aanspreken, maar bijvoorbeeld ook onze promotie op social media delen.

De stemperiode is dit najaar geopend van 4 september t/m 25 september. Om een stem uit te kunnen brengen, moet je lid zijn van Rabobank. Iedereen die een rekening bij de Rabobank heeft, kan lid worden. Informatie hierover is te vinden op de website https://www.rabobank.nl/leden. Voor meer informatie te vinden over Rabobank Clubsupport, kun je kijken op www.rabobank.nl/clubsupport.

We hopen ook dit jaar weer op jullie steun te kunnen rekenen! Hoe meer stemmen we allemaal binnen kunnen halen, hoe meer klim materialen we kunnen aanschaffen.


Geschreven door: Twan
Gepubliceerd op: 2023-07-25

Terug naar Uotha Nieuws