Scoutshop mobiel.

Ter plekke passen, afrekenen en meenemen: 
met de Scoutshop mobiel heb je alle spullen voor je installatie meteen bij elkaar!

SCOUTSHOP MOBIEL

ZATERDAG 28 OKTOBER 2023 - 10.00 - 12.00
SCOUTING UOTHA, VOLKELSEWEG 35, UDEN
(Parkeren aan de Boekelsedijk)

Ook dit seizoen hebben we een super handige service voor jullie: de Scoutshop komt naar onze groep toe! De mobiele Scoutshop heeft alles wat de gewone Scoutshop ook heeft, maar dan gewoon bij ons eigen clubgebouw. Je kan zelfs blousen in alle maten passen, zodat je zeker de juiste maat hebt.

Betalen doe je per PIN en je krijgt de spullen meteen mee: hiermee betaal je dus geen verzendkosten! Is er onverhoopt iets op in de mobiel? Dan zorgt de Scoutshop dat dit snel via de groep nageleverd wordt, super handig! Je rekent deze nalevering meteen af met de Scoutshop, de spullen ontvang je daarna via de leiding.

De Scoutshop Mobiel heeft voldoende blousen, dassen en insignes bij. De voorraad ‘grote artikelen’ (zoals slaapzakken, matjes en rugzakken) is beperkt door de ruimte aan boord, maar als je al weet wat je wil hebben dan kan je dit vooraf doorgeven aan de Scoutshop: ze nemen het dan gereserveerd voor je mee! Bestellingen doorgeven kan via mobielzuid@scoutshop.nl onder vermelding van je naam, je bestelling (met artikelnummers, zie scoutshop.nl) en de afhaaldatum/locatie (Uotha Uden op 28 oktober). (Bestellen is dus niet nodig voor blousen/dassen)


Vragen over deze actie kan je stellen aan je eigen leiding of aan Bob (Scouts vrijdag). 
Let op: zij nemen geen bestellingen aan, die mail je door aan mobielzuid@scoutshop.nl


Geschreven door: Bob Lelieveld
Gepubliceerd op: 2023-09-14

Terug naar Uotha Nieuws