Clubkascampagne

Rabobank clubkascampagne 2018

Afgelopen periode was het mogelijk voor leden van de Rabobank Uden Veghel om te stemmen voor de Clubkascampagne. Als scouting hebben we dit jaar ook weer meegedaan met de clubkascampagne. Ons doel voor dit jaar was om geld in te zamelen om de Coleman branders te kunnen vervangen door nieuwe (gas)branders. Dankzij de 211 stemmen die we hebben gehad, mochten we een cheque van 747,08 van de Rabobank in ontvangst nemen. Als beloning voor onze campagne kregen we tevens de clubkaskanjer ter waarde van 500 euro.

Campagne
Voor leden van de Rabobank was het mogelijk om van 1 t/m 19 oktober te stemmen voor de Rabobank clubkascampagne. Omdat we komende zomerkampen geen koude soep willen eten, hebben we tijdens de campagne een aantal acties gevoerd met koude soep. Tijdens het groepsweekend begin september hebben we tijdens het overvliegen koude soep uitgedeeld aan de ouders. Op 1 oktober zijn we met een aantal scouts bij de Rabobank geweest om ze koude soep te laten proeven. De koude soep viel daar zo goed in de smaak dat ze zelfs twijfelden of we de Coleman branders wel moesten vervangen. Ook op facebook zijn we actief geweest met diverse berichten rondom koude soep en de clubkascampagne.

Finale avond
Als afsluiting van de clubkascampagne organiseert Rabobank ieder jaar een finale avond. Tijdens deze avond wordt de uitslag van de clubkascampagne bekendgemaakt en wordt er bekend gemaakt wie de clubkaskanjers hebben gewonnen. Dit jaar zat de bekendmaking van de clubkaskanjers al vroeg in het programma. Onze koude soep campagne was blijkbaar goed gevallen bij de Rabobank, want we waren een van de drie winnaars van een clubkaskanjer ter waarde van 500 euro. Tijdens de avond was er weer een mooi programma in elkaar gezet. Zo was er muziek van de Udense Musical, Liz van den Hurk (van the voice kids) en het Opera duo La Primavera. Omdat de clubkascampagne vijf jaar bestond inspireerde Olympisch kampioen zwemmen Maarten van der Weijden de zaal met zijn verhaal over omgaan met tegenslagen en jezelf continu verbeteren.
Aan het eind van de avond werd de uitslag bekend gemaakt. Dankzij de 211 stemmen die we ophaalden, mochten we een cheque van 747,08 in ontvangst nemen.

Bedankt
We willen de Rabobank bedanken voor het organiseren van de clubkascampagne. Dankzij de campagne hebben we dit jaar weer een mooi bedrag te investeren in nieuw materiaal. 
Ook iedereen die op ons gestemd heeft of op een andere manier heeft bijgedragen aan de campagne willen we uiteraard bedanken voor hun inzet!


Geschreven door: Twan van den Berg
Gepubliceerd op: 2019-02-16

Terug naar Uotha Nieuws